Malý konkurz - nový hybrid v insolvenčných konaniach - Duračinská, Jana
Analýza novej právnej úpravy malého konkurzu v zákone o konkurze a reštrukturalizácii, ktorá patrí medzi opatrenia zákonodarcu na prekonanie sociálnej a ekonomickej krízy vyvolanej pandémiou Covid-19. Úloha nástrojov insolvenčného práva pri riešení krízy. Postavenie štatutárneho orgánu v období krízy.