Accelerated Knowledge Exchange in Times of Crisis – Lessons from COVID-19 Pandemic - Jain, Neha, 1985-
Spojenie vedeckých, sociálnych a ekonomických spoločenstiev, na posilnenie kolektívnej odozvy v boji proti pandémii COVID-19. Význam kolektívnej a kolaboratívnej vedeckej reakcie proti protekcionistickému výskumu s využitím globálnych vedeckých zdrojov. Získané poznatky zo zrýchleného zdieľania vedomostí počas pandémie COVID-19 môžu byť užitočné pri riešení výziev budúcnosti na globálnej úrovni.