Praktická elektronická evidencia odpadu pre zberný dvor - Gaislová, Martina
Vybudovanie zberného dvora je možnosťou pre zvýšenie množstva vytriedeného odpadu. Samosprávy by mali dbať, aby sa nestal len priestorom pre ukladanie odpadu, ale pomáhal dosiahnuť stanovené ciele a nebol pre ne záťažou po administratívnej, ani po prevádzkovej stránke. Problémy zberných dvorov. Evidencia odpadu na zbernom dvore v 21. storočí. Rýchlejšia a efektívnejšia prevádzka zberných dvorov pre slovenské samosprávy. Vyššia úroveň aj kvalita služieb pre občanov.