Výpomoc studentů FZS UPCE v sociálních službách během pandemie COVID-19 v kontextu institutu pracovní povinnosti - Michková, Adéla
Popis rámca, charakteru a rozsahu výpomoci študentov v sociálnych službách. Subjektívny pohľad študentov na tento spôsob pomoci a informáciách, ktoré o nej mali v danom období.