Novela daňového poriadku s účinnosťou od 1. januára 2022 a prehľad noviel z roku 2021 - Jurčíková, Božena
Prehľad legislatívnych úprav ustanovení daňového poriadku a komentár k jednotlivým legislatívnym úpravám daňového poriadku. Informácia k legislatívnym úpravám vybraných ustanovení zákona o dani z príjmov.