Finančné výkazy v školách a školských zariadeniach - Veverková Konečná, Ingrid
Právne úpravy k finančnému výkazníctvu škôl. Zoznam finančných výkazov a termíny k ich odovzdávaniu. Finančný výkaz FIN 1-12 o príjmoch a výdavkoch a finančných operáciách.