Development of the Competitiveness of Slovakia - Harumová, Anna, 1955-
Hodnotenie konkurencieschopnosti Slovenska na základe vybraných svetovo uznávaných multikriteriálnych indexov: GCI Global Competitiveness Index, WCI World Competitiveness Index a DBI Business Index. Vývoj a súčasný stav slovenského podnikateľského prostredia, jeho konkurencieschopnosť a atraktivita pre domácich a zahraničných investorov v období 1997-2020.