Vydávanie kníh na Slovensku v rokoch 2015 až 2020, vývoj a perspektíva - Tóthová, Alena, 1968-
Vývoj knižného trhu a jeho ekonomická stránka v Slovenskej republike od roku 2015 po súčasnosť. Vývoj objemu produkcie, počet vydavateľstiev a objem tržieb. Definovanie významu pojmov kniha, elektronická kniha, audiokniha, vydavateľstvo a vydavateľská činnosť. Vplyv pandémie COVID-19 na vývoj knižnej produkcie.