An Alternative Medical Treatment: Reasons for its Selection and Ways of Evaluating its Efficacy - Jerotijević, Danijela
Príčiny využívania alternatívnej medicíny ako súčasti alternatívnej svetonázorovej filozofie v širšom kontexte. Doplnková a alternatívna medicína jej definícia a využívanie. Problematika vnímania praktík doplnkovej medicíny. Štúdia vychádza z kvalitatívnych údajov zo Slovenska.