[Katarína Remeňová – Helena Majdúchová – Jakub Kintler: Princing in Creative Industry. Hamburg 2021: Verlag Dr. Kovač, 2021, 212 p., ISBN 978-3-339-12346-6] - Skorková, Zuzana, 1979-
Recenzia na vedeckú monografiu Pricing in Creative Industry poskytujúca manažérsky pohľad na koncepciu rozhodovania v cenovom manažmente v špecifickej oblasti podnikania akou je kultúrny a kreatívny priemysel.