Implementation of Simulation in the Design of Robotic Production Systems - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Implementácia nových prístupov v modelovaní a simulácii výrobných systémov. Spôsob transformácie z projektu robotizovaného pracoviska na jeho implementáciu do reálneho podniku pomocou modelovania a simulácie virtuálnej reality. Vývojové trendy zamerané na grafické podporné nástroje, animačné a virtuálne metódy a techniky simulácie produkčného systému.