Opravné a dodatočné daňové priznanie - Brnová, Miroslava
Opravné daňové priznanie a zákonná lehota daňového priznania podľa zákona o dani z príjmov. Lehota na podanie daňového priznania (aj opravného daňového priznania) v prípade smrti daňovníka a lehota na podanie daňového priznania (aj opravného daňového priznania) daňovníka s obmedzenou daňovou povinnosťou, ktorý má na území SR stálu prevádzkareň. Dodatočné daňové priznanie – procesný postup pri podávaní dodatočného daňového priznania a lehota na podanie dodatočného daňového priznania. Špecifické prípady podávania dodatočného daňového priznania uvedené podľa zákona bez sankčného postihu podľa daňového poriadku. Praktické príklady k predmetným problematikám.