Learning Orientation Impact, Innovativeness and Business Performance in Croatian Companies - Šlogar, Helena
Skúmanie, ako spoločnosti praktizujú orientáciu na učenie a rozvoj inovatívnosti v podniku s cieľom zlepšiť výkonnosť podniku - analýza zozbieraných údajov prostredníctvom regresnej a kovariančnej analýzy. Orientácia na učenie a inovatívnosť a ich význam pre budovanie úspechu spoločnosti na medzinárodných trhoch. Teoretické a manažérske implikácie pri implementácii vzdelávacej orientácie s cieľom zvýšiť konkurencieschopnosť firiem na trhu.