A Simple Measure to Study Multinational Income Inequality - Orkideh, Gharehgozli
Skúmanie príjmu domácností v 28 krajinách v období rokov 2000 až 2013 - zameranie sa na skúmanie rozsahu príjmových nerovností v Dánsku, Mexiku, Rusku a USA.