German Exports: Impact on the Selected EU Countries - Juráček, Marek
Vplyv nemeckého exportu na export ostatných vybraných krajín Európskej únie. Použitie prístupu Global VAR (Global Vector Autoregression Model) na vybudovanie robustného obchodného modelu medzi 23 krajinami EÚ, USA a Čínou. Sledovanie, ako exporty krajín EÚ reagujú na stratu konkurencieschopnosti Nemecka a pokles dopytu z Nemecka.