Presence of Price Clustering and Psychological Barriers in Bitcoin Market - Sieber, Jakub, 1992-
Virtuálna mena bitcoin. Dôkaz zhlukovania cien a prítomnosť psychologických bariér investorov. Analýza psychologických bariér sledovaním poslednej číslice a posledných dvoch číslic maximálnych (minimálnych) cien bitcoinov v 240-minútových intervaloch.