Identifying the Main Determinants of Part-Time Employment in EU Countries - Miežienė, Rasa
Zamestnanie na čiastočný úväzok v rôznych krajinách EÚ a faktory ovplyvňujúce mieru zamestnania na kratší pracovný čas v celej EÚ - cyklické faktory, politické faktory, inštitucionálne faktory a štrukturálne faktory.