Current Implementation of the Circular Economy in Enterprises in the Czech Republic - Ungerman, Otakar
Súčasné využitie obehovej ekonomiky v podnikovej praxi. Zisťovanie, ako sú v súčasnosti podniky v Českej republike zapojené do obehového hospodárstva - prieskum medzi podnikmi. Znižovanie spotreby energie vo výrobe, odpadu z výroby, spotreby materiálov, emisií a minimalizácia odpadu. Využívanie obehového hospodárstva v podnikoch automobilového priemyslu. Environmentálne aktivity v obehovom hospodárstve.