Elektromobilita pro těžká vozidla přichádzí - Toman, Pavel
V bohatších krajinách nie sú elektromobily ničím neobvyklým. Pre dodávacie služby v Čechách sa bežne používajú elektrické nákladné vozidla do 3,5 ton. Problémom nákladných áut na batérie je ich dlhá dobíjacia doba a krátky dojazd.