Doručování do boxů získává na popularitě - Toman, Pavel
Výdajné boxy sú stále častejším riešením doručovania. Príjemcovi zásielok prinášajú zoznam výhod. Väčšinou sú dostupné 24 hodín denne, čo predstavuje slobodu pre zákazníka pri vyzdvihovaní zásielok. Doručovacie boxy sú výhodné aj pre doručovateľské firmy, lebo môžu na jedno miesto doručiť až desiatky zásielok. Napomáhajú rozvoju internetového obchodu.