Čtyři trendy, které letos mají největší vplyv na přepravu zásilek - Lukeš, P.
Celosvetová pandémia zaskočila ľudstvo na začiatku roku 2020. Ovplyvnila dodávateľské reťazce. Často im chýba materiál a rastú náklady na prepravu. Rok 2021 bol turbulentný, aj v znamení zvyšovania nákladov. Netušili sme, čo nás čaká v roku 2022.