Znížené trestné sadzby za prechovávanie marihuany sú realitou - Bystrická, Katarína
Informácia o znížení trestnej sadzby za prechovávanie marihuany na základe novelizácie zákona z dňa 16.03.2022. Cieľom je odstránenie problému spočívajúceho v neprimerane prísnom postihovaní prechovávateľov a užívateľov marihuany. Aké sú argumenty voči zmierneniu trestov.