Využívame prostriedky na vedu a výskum efektívne? - Dujková, Janette
Rozhovor s A. F. Zvrškovcom ohľadom súčasného stavu vedy a výskumu v SR. Ako by podľa odborníka mal vyzerať model nakladania s prostriedkami určenými na vedu a výskum. Názor na novú iniciatívu Úradu vlády SR v oblasti inovácií a vedy.