Influence of Postharvest Losses on Household Welfare Among Aquafarmers in Kenya - Malit, Jack Odhiambo
Práca analyzuje účinky strát po zbere úrody na prosperitu domácností medzi akvafarmármi v Keni. Akvakultúra je zdrojom príjmu a potravy pre väčšinu kenských obyvateľov. Napriek zvýšenej produkcii rýb zostávajú straty v produkcii problémom.