Household Demand System of African Indigenous Vegetables in Kenya - Gido, Eric Obedy
Zelenina je dôležitým zdrojom výživy pre mnohé domácnosti. Pochopenie dopytu domácností po listovej africkej zelenine v Keni by mohlo zlepšiť stratégie na zvýšenie úrovne jej spotreby. Cieľom výskumu je vyhodnotiť účinky demografických premenných na rozpočtové podiely pre bežne konzumovanú listovú zeleninu a vytvoriť elasticitu dopytu po zelenine.