Střední Amerika – region kriminality - Kubík, Radovan
Porovnanie Strednej Ameriky z hľadiska kriminality s ostatnými regiónmi sveta. Rozdiely v miere kriminality medzi jednotlivými tunajšími štátmi a faktory, ktoré ovplyvňujú kriminalitu. Príčiny vysokej kriminality v Strednej Amerike. Aktivity organizovaného zločinu - drogových kartelov a pouličných gangov.