Povinnosti obce týkajúce sa obecnej knižnice - Ukropec, Anton
Základné povinnosti obce ako zriaďovateľa obecnej knižnice. Osobitná povinnosť obce vydať a zverejniť knižničný a výpožičný poriadok. Poukázanie na niektoré nedostatky uvedených poriadkov vrátane odporúčaní v súlade s právnou úpravou.