Impact of COVID-19 on the Working Environment and "Home Office" - Kopčáková, Janka, 1994-
Praća z domu počas pandémie COVID-19 a jej dopad na prácu zamestnancov. Základné výhody a nevýhody zamestnancov vykonávajúcich prácu na pracovisku a zamestnancov vykonávajúcich prácu z domu. Preferencia práce z domu naprieč vybranými sektormi.