Co-Teaching Strategies and their Application in Regional Education and Adult Education - Tureckiová, Michaela
Spoločné vyučovanie a jeho využitie vo všetkých stupňoch a typoch formálneho vzdelávania, ako aj v iných formách celoživotného vzdelávania. Aplikácia tradičnej formy spoločného vyučovania v prezenčnom vyučovaní.