Priestupky podľa § 27c zákona o obecnom zriadení - Lukáš, Tomaš
Analýza aktuálnej právnej úpravy priestupkov v obecnej samospráve zakotvenej v novozavedenom § 27c zákona o obecnom zriadení, ktorý nadobudne účinnosť od 1. júla 2022. Pozornosť je upriamená na dôležité zákonné východiská a na relevantnú rozhodovaciu činnosť súdnych orgánov.