Daň z príjmov PO - príklady problematických okruhov - Vanková, Lucia
Článok sa podrobne venuje niektorým zložitejším a menej zrozumiteľným otázkam k dani z príjmov právnickej osoby. Môže tak pomôcť pri správnom posúdení vo vzťahu k zisteniu základu dane za príslušné zdaňovacie obdobie. Záporný goodwill ako súčasť zdaniteľných príjmov. Zmluvné pokuty ako daňový výdavok.