Slovenské verejné diskusie o médiách: Analýza normativity diskutujúcich - Profant, Tomáš Imrich, 1983-
Organizované diskusie o médiách na Slovensku. Analýza verejnej normatívnej afiliácie diskutujúcich a prevládajúca verejná normatívna afiliácia diskutujúcich v diskusiách mimo alternatívnych médií. Špecifická kultúra diskutovania. Diskurzívne stratégie organizácie diskusií o médiách.