Redistributive Policies of EU Member Countries in the Context of Welfare Regimes - Tóth, Peter
Sledovanie zmien v sociálnych režimoch krajín EÚ v kontexte ich ekonomickej situácie pomocou klastrovej analýzy. Prehľad teoretických štúdií a kategorizácia krajín do jednotlivých sociálnych režimov.