Towards a Stronger Social Economy in Latvia - Practical Recommendations for Closing Informational Gaps and Driving Social Economy - Casno, Kristīne
Najpreferovanejšie informačné kanály pri informovaní spotrebiteľov o sociálnej ekonomike v Lotyšsku - sociálne siete, televízia a rádio. Snaha o zlepšenie sociálnej ekonomiky v Lotyšsku. Skúmanie sociálnych podnikov v Lotyšsku. Sociálne podnikanie - boj proti rôznym sociálnym a ekonomickým problémom.