Integrated Reporting Assessment from the User's Perspective Using the Integrated Report Quality Index - Klimko, Roman, 1985-
Posudzovanie kvality integrovaného reportingu z pohľadu používateľa. Analýza spoločností uvedených v IBEX 35 a porovnanie vývoja kvality integrovaného reportingu v rokoch 2016-2019. Meranie kvality integrovaného reportingu pomocou indexu na základe prvkov vizuality, navigácie, technologických prvkov a obchodného modelu.