Dynamics in Futures and Spot Markets: A Panel Study of Advanced and Emerging Economies of Asia - Wats, Sangeeta
Skúmanie základných prepojení na spotových a termínových trhoch v deviatich ázijských vyspelých a rozvíjajúcich sa ekonomikách a zisťovanie, či má stav rozvoja nejaký vplyv na povahu a rýchlosť úprav v prenose informácií. Štúdia potvrdzuje, že na hlavných ázijských burzách obchodníci uprednostňujú likviditu pred pákovým efektom a vyššou volatilitou.