Free from nie je len móda - Kapitán, Peter
Búranie stereotypov vo stravovaní. Čoraz viac spotrebiteľov nakupuje rôzne potravinové alternatívy ako sú bezlepkové alebo bezlaktózové potraviny. Obchodníci vyzývajú zvyšovať povedomie o samotných free form výrobkoch.