Digitalization and COVID-19 in the Justice Sector - Zeman, Jakub, 1995-
Digitalizácia spoločnosti výrazne zmenila nástroje, ktoré spoločnosť využíva vo všetkých oblastiach života. Jednou z oblastí je aj sektor súdnictva. Vplyv COVID-19 na zlepšenie efektívnosti v činnosti súdnictva. Rozdiely medzi krajinami v pokroku digitalizácie. Predpoklady zavedenia elektronickej justície - výdavky na informačné a komunikačné technológie (IKT) a vzdelávanie používateľov, t.j. zamestnancov súdov. Využívanie elektronickej justície a kybernetická ochrana používateľov.