Obchod zajtrajška je na internete - Kapitán, Peter
Pandémia koronavírusu výrazne zmenila nielen správanie zákazníkov, ale hlavne možnosti, ako sa spotrebitelia k svojmu tovaru zakúpenému online vedia dostať. Zvýšený objem online nákupov má za následok zvyšujúci sa dopyt po doručovaní a tlak na rast pohodlia a kvality doručenia. Ide o trend tzv. výdajných miest.