Quality Adjusted Labour Input - Haulíková, Nicol, 1996-
Teoretické pohľady na rast produktivity práce. Faktory ovplyvňujúce produktivitu práce. QALI (Quality Adjusted Labour Input) - index používaný na výpočet multifaktorovej produktivity.