Impact of Public Debt on Long-Term Interest Rates - Hojdan, Dávid, 1995-
Skúmanie vzťahu medzi verejným dlhom a dlhodobými úrokovými sadzbami v 18 vyspelých ekonomikách. Odhad vplyvu verejného dlhu na dlhodobé nominálne úrokové sadzby na vzorke 18 vyspelých ekonomík v rokoch 1950-2017 s použitím modelu pevných efektov v rôznych špecifikáciách. Časovo premenlivý vplyv verejného dlhu.