Electoral Success of ĽSNS: The Role of Education in the Spatial Context - Kuběnková, Dana, 1996-
Skúmanie vzťahu medzi dosiahnutým vzdelaním a volebným úspechom populistickej radikálnej pravicovej strany na Slovensku - Ľudová Strana Naše Slovensko (ĽSNS).