Using Online Job Postings to Predict Key Labour Market Indicators - Štefánik, Miroslav
Analýza údajov zozbieraných ako administratívny vedľajší produkt online portálu pre inzerciu práce s pokrytím trhu na Slovensku. Potenciál týchto informácií pri predpovedaní oficiálnych štatistík voľných pracovných miest, zamestnanosti a nezamestnanosti. Porovnanie charakteristík údajov o online inzerátoch s údajmi uvedenými v porovnateľných štúdiách uskutočnených pre Holandsko a Taliansko.