Fintech and Big Tech as the New Credit Provider - Dedinský, Juraj, 1996-
Zmena, ktorú nové technológie prinesú do bankového sektora, môže mať mnoho podôb. Niektoré z nich už možno vidieť v oblasti platieb, rôznych druhov investícií, ale aj úverov pre retailových klientov a malé firmy. Vývoj Fintech a Big tech úverov na celom svete. Banky a poskytovanie výhod pre zákazníkov prostredníctvom zlepšení, ktoré umožňujú technologické inovácie. Skúmanie vzťahu medzi tokmi alternatívnych úverov a hrubým domácim produktom.