Specifics of Consolidation From the Point of View of the Statutory Auditor in the Event of Loss of Control - Užíková, Lenka, 1996-
Analýza procesu dekonsolidácie a reflektovanie procesu na dvoch praktických príkladoch. Špecifiká dekonsolidácie z pohľadu štatutárneho audítora. Strata kontroly materskej spoločnosti nad dcérskou spoločnosťou.