Use of Scanner Data in Measuring the Consumer Price Index in the Conditions of the Slovak Republic - Glaser-Opitzová, Helena, 1964-
Základný koncepčný rámec pre využitie dát zo skenera na účely zostavenia CPI (Consumer Price Index) vo vzťahu k vybraným zisteniam experimentálnej štúdie vykonanej na reálnych dátach piatich obchodných reťazcov pre divíziu „Potraviny a nealkoholické nápoje“. Výhody a nevýhody údajov skenera.