Personnel Controlling Tools in the Era of Industry 4.0 - Blštáková, Jana, 1980-
Nástroje personálneho riadenia a zmeny, ku ktorým dochádza v dôsledku priemyslu 4.0. Analýza súčasných poznatkov o vybraných nástrojoch personálneho riadenia, ako strategické plánovanie pracovnej sily a požiadaviek, zamestnanecké prieskumy, nástroj balanced scorecard, benchmarking a procesný model personálnej analýzy. Identifikácia zmien v súvislosti s érou priemyslu 4.0, spočívajúcich v rastúcej digitalizácii jednotlivých nástrojov v dôsledku nárastu objemu spracovávaných údajov a aj rýchlosti ich spracovania, s využívaním analytiky zahŕňajúcej metódy automatizácie rozpoznávania a využívania vzorov, súvislostí a významov a taktiež štatistických metód, prediktívnych modelov, optimalizačných algoritmov, data miningu a analýzy textu a obrazu.