Application of the Super-deduction of R&D Costs by Tax Entities in the Slovak Republic according to the Grand Criterion Number of Employees - Jančičková, Lea, 1996-
Cieľom výskumu je, na základe kvantitatívnej štatistickej analýzy, porovnať uplatňovanie super-odpočtu dane v súvislosti s realizáciou daňovými subjektmi v Slovenskej republike v rokoch 2015-2019. Výskum z hľadiska hodnotenia trendu uplatňovania tejto podpory v závislosti od počtu zamestnancov a odvetvia.