Vybrané faktory ovplyvňujúce daňovú povinnosť právnickej osoby vo vybranej krajine EÚ - Lukáč, Jozef, 1991-
Analýza faktorov ovplyvňujúce daňovú povinnosť právnických osôb vo vybranej krajine EÚ. Daňová sústava Českej republiky, sadzba dane a základ dane. Výpočet daňovej povinnosti právnickej osoby v Českej republike so zameraním na položky ovplyvňujúce daňovú povinnosť.