Legálne a nelegálne zamestnávanie rodinných príslušníkov v spoločnosti s ručením obmedzeným - Tináková, Eva, 1982-
V praxi nespôsobuje problém samotné zamestnávanie členov rodiny, ale práve naopak - ich "nezamestnávanie" - teda výkon a príjem práce zo strany člena rodiny bez formalizovania pracovného pomeru, resp. akéhokoľvek iného zmluvného vzťahu. Novela zákona o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní. Aktuálne podmienky výkonu práce zo strany rodinných príslušníkov. Rodinný podnik ako osobitný právny inštitút. Vybrané práva rodinných príslušníkov pracujúcich v rodinnom podniku.